ГОЛОВНИЙ ТРЕНД СЕЗОНУ ВЕСНА – ЛІТО`18

Зрештою, незабаром весна з’явиться на нашій вулиці. І хоча ще якийсь час лежатиме сніг, ми вже абсолютно готові зустріти весняне тепло, а разом із ним і шикарні нові образи. Тому ми зібрали для вас усі актуальні тренди улюбленого сезону Весна-Літо 2018.

Смужка. Здавалося б, простіше декору, ніж смужка не знайдеш. Але дизайнери знову і знову вводять її у наше життя. Цього сезону, чим сміливіша і крупніша вона, тим прекрасніше вбрання.

Ліфи та бра-топи. Якщо ви фанат штанів та спідниць з високою посадкою, то найкращого доповнення бути і не може. Рішучий сексуальний образ не залишить нікого байдужим.

Яскравий total look. Найкраще виглядає, коли все підібрано в одному кольорі. Для сміливого весняного образу не може бути нічого кращого.

Довжина міні. Якщо ви вважаєте, що носити короткі спідниці можуть лише стрункі дівчата, це дуже велика помилка. При правильному підборі кольору та фасону спідниці, а також взуття та аксесуарів, спідниця-міні підійде дівчатам та жінкам із будь-якою фігурою.

Плісування. Хто б міг подумати, що така дрібниця здатна зробити будь-який образ легким та ніжним. Те, що потрібне на сезон весна/літо!

Рожевий та всі можливі його відтінки – кораловий, фуксія, малиновий, ліловий. Усі найсміливіші кольори будуть у тренді. Наперед до експериментів.

Об’ємні плечі. Несподіване повернення цього дивовижного тренду. Чудово поєднує в образі жіночність та сексуальну агресивність.

Жовтий. Соковиті сонячні тони можуть ідеально урізноманітнити ваш діловий стиль. Поєднання з легкими напівпрозорими тканинами створює чудовий милий образ.

Квітковий принт. Квіти завжди в моді, то більші то дрібні квіточки, то троянди, то маки, то незрозуміла абстракція. Загалом, вибирайте, що душа забажає.

Вирізи та розрізи. Всі найвідоміші дизайнери кажуть нам, що настав час відкрити свою душу і тіло. Підкресліть свої переваги легкими розрізами.

Прозорі тканини. Чим легше і прозоріше, тим краще. Не бійтеся відвертих нарядів, при правильній добірці нижньої білизни та підкладки, ви створите витончений і привабливий образ.

Як ви вже зрозуміли, цей сезон обіцяє бути максимально рішучим та відкритим до експериментів та пошуку свого ідеального образу. Ми бажаємо вам удачі у цій нелегкій справі!

З любов’ю, Ital-Moda!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Обратный звонок


    Быстрое оформление заказа

      Введіть ваш номер телефону і ми вам передзвонимо