РІЗНОВИДНОСТІ СТИЛЮ CASUAL І УНІКАЛЬНИЙ МІСЬКИЙ ОБРАЗ

Друзі, як ми знаємо, сучасна мода не стоїть на місці, щодня з’являється щось нове та цікаве. Сьогодні хотілося б поговорити про стиль casual, а точніше про його величезну різноманітність. Цей унікальний стиль одягу практично немає рамок; варіант міського повсякденного одягу, який ідеально підходить усім і відрізняється своєю легкістю, зручністю та гармонійністю. Дорогі друзі, у сучасному світі моди існує кілька видів стилю casual, і ми із задоволенням хотіли б вам про них розповісти.

Smart casual. Це повсякденний аристократичний стиль у класичних тонах. Багато хто називає його чистим кежуал. Ці дрібниці повинні бути максимально простими, лаконічними. Забарвлення їх варіюються від декількох яскравих відтінків або модних кольорів сезону. Ідеальний варіант для роботи та корпоративних вечірок. Основні елементи цибулі у стилі смарт – кежуал:

  1. Прості футболки;
  2. Піджаки;
  3. Светри;
  4. Звичайні джинси.

Business casual. Якщо говорити звичайними словами, це комфортний офісний варіант класичного ділового костюма. Він має багато спільного зі смарт-кежуал, але все-таки відрізняється своїм ухилом на користь елементів гардеробу ділового стилю, а це: краватка, суворі ділові сорочки. Друзі, відрізняється бізнес-кежуал від класичного ділового стилю тим, що речі носяться недбало. Наприклад, не затягується краватка під шию, рукави піджака можна підкотити у три чверті, сорочка повністю не застібається.

Sport casual. Кежуал із спортивними елементами – останній тренд для модного спорту. Тут дуже важливо правильно підібрати образ, щоб не здатися несмачним. Основні елементи:

  1. Трикотажні светри;
  2. Толстовки;
  3. Короткі куртки;
  4. Різноманітні шарфи.

Приклади лука спорт кежуал: кросівки та спідниця – футляр, облягаюче плаття, кашемірове пальто та кросівки.

Street casual – вулична мода. Головна відмінність у його індивідуальності та яскравості, повна свобода вибору, безліч деталей та аксесуарів. Вуличний стиль буває паризький та нью – йоркський. Паризька – це елегантна класична жіночна цибуля, в якій переважають прості речі спокійних відтінків, часто чорного кольору.

Дорогі дівчата, нью – йоркський стиль ви бачили у відомому серіалі про чотирьох подруг: Керрі Бредшоу, Шарлоту, Міранду та Саманте. На перший погляд це можуть бути предмети гардеробу, що абсолютно не поєднуються, наприклад, спідничка середньої довжини і футболка – тільник over size, але ваш стильний образ при цьому підійде для будь-якого випадку. Стріт кежуал – це ваша максимальна можливість самовираження.

Glamour casual. Відкритий ошатний кежуал glamour додасть чуттєвості та розкоші вашій цибулі. Це сукні, спідниці, волани, коштовності, високі підбори у поєднанні з деталями кежуал, які зроблять ваш ошатний образ неповторним.

All-out casual. Найвільніший напрямок кежуального стилю. Тут не поєднується. Це ваша стильна недбала цибуля для виїзду за місто на природу або посиденьок у колі найкращих подруг. Дорогі дівчата, стиль casual у всіх його проявах, це ваша стильна цибуля завжди і за будь-яких обставин.

Головне тут, це знати два основні правила, дотримуючись яких ви завжди виглядатимете незабутньо. Це: правильно поєднувати відтінки – кольори та відтінки повинні гармоніювати та виглядати між собою. Головна мета casual-look – будь-який образ повинен мати головну річ, навколо якої і складається спільна ваша цибуля. Стиль кежуал у будь-якому його прояві – це завжди оригінальна знахідка для сучасної жінки. Він не обмежує наш вибір, дарує свободу дій та поєднань, дозволяє нам розкрити себе та свою унікальність.

Друзі, Інтернет – магазин Ital-Mooda.com завжди радий допомогти вам у створенні casual цибулі. У нашому каталозі ви знайдете стильний та комфортний одяг на всі випадки життя. З нами у вас завжди є можливість створити неповторний кежуальний бізнес образ, спортивний або гламурний лук. Ital-Moda.com регулярно поповнює колекцію новинками стилю casual із Італії.

Дорогі дівчата, Ital-Moda бажає вам виглядати практично, елегантно та модно незалежно від дня тижня та погоди за вікном! Змінюйте свій образ кожен день, експериментуйте і почуття свята не залишить вас ніколи!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Обратный звонок


    Быстрое оформление заказа

      Введіть ваш номер телефону і ми вам передзвонимо